با حضور نمایندگان سازمان حسابرسی در شرکت برق منطقه ای کرمان، از امروز حسابرسی عملیاتی شرکت برق منطقه ای کرمان آغاز شد.
در جلسه ای که به این منظور و با حضور مدیر عامل و معاونین شرکت تشکیل شد؛ مدیرعامل شرکت برق منطقه ای کرمان اظهار داشت: بر اساس قانون بودجه، امسال اولین سالی است که حسابرسی عملیاتی در شرکت برق منطقه ای کرمان انجام می شود و تجربه اول به دلیل ناشناخته بودن روش ها و فرآیند ممکن است با چالش هایی مواجه باشد.
مهندس حمیدرضا حبیبی افزود: همه ارزیابی ها و حسابرسی ها یک فرصت هستند و افراد متخصص با توجه به دیدگاه ها و تجربیاتی که در شرکت های مشابه پیدا کرده اند با نگاه از بیرون می توانند نقاط ضعف و قوت را بشناسند و به ما منتقل کنند.
وی ابراز امیدواری کرد: حسابرسی عملیاتی شرکت تجربه موفقی باشد و بتوانیم مشاوره کاملی را بر روی نقاط ضعف و قوت شرکت به دست آوریم.
مهندس حبیبی همچنین به کمبود نیروی انسانی به عنوان یک چالش بزرگ اشاره کرد و گفت: شرکت برق منطقه ای کرمان با وجود دارا بودن 7 درصد تاسیسات صنعت برق کشور با وسعت و پراکندگی بسیار بالا، تنها 3 درصد از نیروی انسانی صنعت برق کشور را در اختیار دارد.
وی افزود: ما با در اختیار داشتن 264 نیرو کوچکترین چارت برق منطقه ای کشور را دارا هستیم و همکاران تلاش مضاعفی را برای دستیابی به شاخص های تدوین شده انجام می دهند که مورد توجه توانیر است.
وی همچنین در تشریح دستاوردهای شرکت اظهار داشت: دریافت تقدیر نامه از وزیر محترم نیرودر راستای تحقق اهداف پویش پروژه های (الف-ب-ایران)، دریافت تقدیر نامه از رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت توانیر در راستای بهره برداری از 6 پروژه انتقال و فوق توزیع در شهرستان های جیرفت و کهنوج استان کرمان، کسب رتبه ممتاز در شاخص عملکرد طرح های انتقال و بهینه سازی به بودجه ارزیابی عملکرد شرکت های برق منطقه ای مدیریت شاخص های استراتژیک(طرح سیما)، دریافت تقدیر نامه از معاون محترم سیاسی ، امنیتی ، اجتماعی استان کرمان در راستای پیشرفت اهداف و دستاوردهای پدافند غیر عامل در سطح استان، کسب رتبه برتر در اجرای برنامه های اصلاح نظام اداری دوره دوم در بیست و دومین جشنواره شهید رجایی استان، کسب عنوان پژوهشگر برتر سازمان ها و دستگاه های اجرایی استان و… از جمله دستاوردهای شرکت برق منطقه ای کرمان است.
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای کرمان اظهار داشت: یکی از مهمترین طرح های پژوهشی وزارت نیرو و علوم با عنوان طرح ملی ” توسعه سامانه نرم افزاری مبتنی بر وب تشخیص هوشمند تجهیزات خطوط انتقال و فوق توزیع با استفاده از تصاویر گرفته شده توسط پهپاد(Aftl)” را در سال 1400 به بهره برداری رساندیم .
در این جلسه مهدی کارخانه سرپرست ارشد حسابرسان اظهار داشت: حسابرسی عملیاتی در سطح برق منطقه ای کار جدیدی است که از امسال انجام می شود.
وی افزود: در گزارشی که ارائه می شود به دنبال نقاط ضعف نیستیم بلکه در حسابرسی عملیاتی دنبال نقاط قوتی هستیم که به وسیله آن بتوان فرایندها را بهبود بخشید.
وی همچنین گفت: اکثر اطلاعاتی که نیاز بود در قالب جداول برای ما ارسال شده است و با همکاری افراد هماهنگ کننده از هر معاونت، حسابرسی به شیوه بهتری قابل انجام است.
لازم به ذکر است؛ در راستای جز 12 بند”ی” تبصره 2 قانون بودجه سال 1400 کل کشور، کلیه شرکت های دولتی از جمله شرکت های برق منطقه ای مکلف به انجام حسابرسی عملیاتی می باشند.