در راستای پویش هر هفته الف- ب- ایران کلید خورد؛ بهره برداری از 4 پروژه صنعت برق استان کرمان با اعتبار 170 میلیارد تومان

به گزارش روابط عمومی شرکت برق منطقه ای کرمان، در هفته هفتم از پویش الف-ب-ایران، امروز (سه شنبه)، 4 پروژه حوزه برق استان کرمان با اعتبار 170 میلیارد تومان به بهره برداری رسید.

این پروژه ها همزمان با افتتاح 10 پروژه وزارت نیرو در حوزه برق از طریق ویدئو کنفرانس و با حضور وزیر نیرو به بهره برداری رسید.

مدیرعامل شرکت برق منطقه ای کرمان در آیین افتتاح این طرح ها طی سخنانی اظهار داشت پروژه ها ی مذکور شامل؛ پست ۱۳۲ کیلوولت ریگان، طرح افزایش ظرفیت پست منوجان 2، نیروگاه های خورشیدی راور به ظرفیت مجموعا 1.5 مگاوات است.

مهندس حمیدرضا حبیبی در رابطه با این پروژه ها گفت: پروژه پست 132 کیلوولت ریگان با هدف تامین برق منطقه ریگان، افزایش قابلیت اطمینان و بهبود ولتاژ به بهره برداری می رسد؛ دارای 2 فیدر خط 132 کیلوولت قابل توسعه به 4 فیدر، 2 فیدر ترانس132 به کیلوولت هر یک به قدرت 50مگاولت آمپر و جمعاً 100 مگاولت آمپر و 16 فیدر خروجی 20 کیلوولت قابل توسعه تا 20 فیدر خروجی 20 کیلوولت است.

وی افزود: پروژه افزایش ظرفیت پست منوجان 2ا به منظور تامین برق منطقه منوجان و افزایش قابلیت اطمینان منطقه انجام شد و در این راستا ترانسفورماتورهای قدرت 30 مگاولت آمپر با ترانسفورماتورهای قدرت 40 مگاولت آمپری تعویض شدند و منجر به افزایش ظرفیت 33 درصدی پست جهت پاسخگویی به رشد آینده بار مخصوصا در زمان های اوج بار خواهد شد. همچنین تجهیزات ثانویه همانند باسبار، کابل ها و برخی از کلیدهای فشار متوسط و اتصالات مربوطه نیز با توجه به افزایش ظرفیت جریانی اصلاح شدند.

میرعامل شرکت برق منطقه ای کرمان در رابطه با اهمیت احداث نیروگاه های خورشیدی بیان کرد: دو نیروگاه 1 مگاواتی و 0.518 مگاواتی خورشیدی در منطقه راور استان کرمان با مجموع سرمایه گذاری به میزان 14.5 میلیارد تومان از طریق قرارداد خرید تضمینی برق به سازمان انرژی های تجدید پذیر و بهره وری برق توسط بخش خصوصی احداث گردید.

وی افزود: 1 نیروگاه 1 مگاواتی تا پایان دولت دوازدهم در این استان به مرحله بهره برداری خواهد رسید که این عدد تا پایان سال 1400 به 7.9 مگاوات می رسد.

مدیرعامل شرکت برق منطقه ای کرمان همچنین اظهار داشت: نیروگاه هایی که امروز به بهره برداری خواهد رسید ضمن تولید سالیانه دو میلیون و 628 هزار کیلووات ساعت به ویژه درفصل پیک مصرف کمک شایانی به مدیریت شبکه برق استان خواهند کرد، سالانه از مصرف 0.75 میلیون متر مکعب گاز طبیعی و انتشار 18 هزار تن آلاینده های زیست محیطی جلوگیری نموده و باعث صرفه جویی 57.5 لیتر آب در فرآیند تولید برق می گردد.

مهندس حبیبی ضمن بیان آماری از نیروگاه های خورشیدی گفت: در حال حاضرظرفیت نیروگاه های تجدیدپذیر احداث شده در استان کرمان 59.6 مگاوات است که از این میزان 47.22 مگاوات نیروگاه خورشیدی مگاواتی و 12.34 مگاوات سامانه های خورشیدی محدود به ظرفیت انشعاب مشترکین می باشند وهمچنین تعداد نیروگاه های خورشیدی پشت بامی (کوچک مقیاس) نصب شده در استان کرمان 112 سامانه هستند و پیش بینی می شوداین عدد تا پایان سال به 1300سامانه برسد.

در این مراسم با پیام وزیر نیرو و ضمن گرامیداشت یاد 7 همکار جان باخته در حادثه سیل گلباف پروژه های مذکور افتتاح شدند.

نظر خود را بنویسید

Your email address will not be published.